Veelgestelde vragen

Waar kan ik meer vinden over Team JoeBar?

De meeste info staat op Facebook, maar dit is een gesloten pagina waar je je voor moet aanmelden.

Hoe kan ik in contact komen met JoeBar?

Stuur een mail naar info@joebar.nl.

 

Kan ik een keer meetrainen?

Dat is mogelijk als je het contactformulier invult. Dan beslissen de teammanagers of je een keer mee mag trainen en vervolgens op de wachtlijst komt (senioren) of direct mee kan trainen (junioren) en dan eventueel lid te worden.

 

Kan ik lid worden?

In principe wel. Er is op dit moment een ledenstop voor de senioren ( leeftijd 18 plus); voor de junioren ( leeftijd 12 tot 18 jaar) is er nog een aantal plaatsen beschikbaar.

 

Spelen jullie competitie?

De seniorenen junioren spelen geen competitie, maar wedstrijden op uitnodiging met andere recreantenteams.

 

Hoe hoog is de contributie bij Team Joe Bar?

Voor 2023-2024 is de contributie vastgesteld op 245 euro voor de junioren en 225 senioren. Dit is (veel) lager dan bij andere verenigingen. 

 

Wat zijn de ijstijden?

De senioren trainen afwisselend op zondag van 21:00 tot 22:30 u. en zaterdag van 21:30 tot 22:30 u. en dinsdagen tijdens de even weken van 19:45 tot 21:00 u.

De junioren staan iedere zaterdagochtend van 9:30 tot 10:45 u. op het ijs en dinsdag (oneven weken) van 19:45  tot 21:00 u.

Hoelang duurt het seizoen?

We hebben 3 periodes. Van meestal begin september tot begin oktober, dat noemen we voorseizoen. en trainen we 1 maal per week. In deze trainingen zijn senioren en junioren gecombineerd.

Vanaf begin oktober tot begin april hebben we het hoofdseizoen. Zie "wat zijn de ijstijden"

En dan hebben we nog van begin april tot eind Juni, 1 maal per week ijstijd. Ook hier combineren we de senioren en de oudere jeugd met elkaar. deze ijstijd is optioneel en zit niet in de reguliere contributie.